Vasárnapi összefoglaló

GANGNEUNG, SOUTH KOREA FEBRUARY 21, 2018: Olympic Athlete from Russia Yelena Dergachyova (L) and Finland's Minnamari Tuominen doing a face-off in their women's bronze medal ice hockey match during the 2018 Winter Olympic Games, at the Kwandong Hockey Centre. Sergei Bobylev/TASS (Photo by Sergei BobylevTASS via Getty Images)

Az osztrák bázisú DEBL bajnokságban a vasárnapi fordulónapon kettő magyar érdekeltségű mérkőzést is vívtak.

A KMH II csapata az SPG Caps Flyers/Highlanders csapatát fogadta otthonában, ahol sikerült borsot törni a vendégek orra alá. Az első gólt Puskás Noémi szerezte, majd a 15-ik percben Szamosfalvi Petra belőtte a győztes gólt Cselényi Viktória, és Gaitz Hanna átadásából. A második játékrészben Szűcs Anita volt eredményes, így a játékosok 3:0-s állással mehettek a pihenőre. A záró etüdben Fodor Lili kiállításából az ellenfél szépíteni tudott, de Szamosfalvi Petra erre a gólra is válaszolt, így kialakítva a 4:1-es végeredményt.

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTVégeredmény
KMH2114GY
SPG Caps Flyers/Highlanders0011V

A MAC Marilyn csapata a Kitzbühellel találkozott idegenben, aholsajnos hosszabbításban alul maradtak. Az első harmadban megszerzett kitzbüheli gólra Dettrich Szilvia a harmadik játékrészben tudott válaszolni, így hosszabbításra mentette a mérkőzést. A ráadás harmadik percében azonban az ellenfél betalált, és 2:1 arányban megnyerte a mérkőzést.

Eredmények

Csapat1st2nd3rdOTTVégeredmény
SPG KITZBÜHEL/KUFSTEIN10012GY H.U.
MAC Marilyn00101V H.U.

A Női U25-ös bajnokságban a mai napon csak egy mérkőzés került megrendezésre.

Az Óbuda Hockey Academy Girls az FC Hatvan Girls csapatát látta vendégül. Itt meglepően szoros küzdelem zajlott, az első gólt ugyanis az FC Hatvan szerezte egy emberelőnyös szituációban, Kovács Mercédesz volt eredményes Kolozsvári Angelika átadásából. A második, és a harmadik játékrészben már csak az Óbuda volt eredményes, góljaikatteljes létszám mellett Péter Csilla és Nagy Renáta ütötte, az asszisztról az első esetben Márkus Tünde, a másodikban Zsigmond Flóra gondoskodott. Végeredmény OHA Girls – FC Hatvan Girls 2:1.

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTVégeredmény
OHA Girls0202GY
FC Hatvan Girls1001V