Jócskán megadta “tartozását” a KMH a MAC Marilynnek | OB I

A keddi napon a Kisstadionban találkozott a két rivális, ahol a MAC Marilyn 6:4 arányban tudott diadalmaskodni a juharlevelesek felett. Következett a mai napon az utolsó forduló, ami a KMH-t illeti, és bár az “arany” sorsa már eldőlt, a hazaiak revansot akartak venni a kedden elszenvedett vereségért.

A KMH folyamatos mezőfölényben volt az egész mérkőzésen, a 4-ik percben Somogyi Vivien juttatta Szabó Fruzsina kapujába a korongot, ami végül a győztes találat is lett, hiszen a MAC nem tudta bevenni Németh Anikó kapuját a mérkőzés alatt. A továbbiakban még Dabasi Réka (4), Nooren Averi (3), Rónai Alexandra (2), Somogyi Vivien, Scott Stacey, Szamosfalvi Petra, Knee Sarah, valamint Szick Dorka is eredményesek tudtak lenni. Az mérkőzésen mutatott erőviszonyokat jól mutatta, hogy míg a KMH 58-at, a Marilyn mindösszesen 10-szer tudott kapura lőni.

A MAC Marilyn és az FTC-Telekom még tovább küzd a második helyért, két mérkőzés áll még előttük.

Végeredmény: KMH Budapest – MAC Marilyn 15:0

A KMH, valamint a többi kerettag részére mostmár fokuszban az áprilisi Div. I/A világbajnokság, amit Káposztásmegyeren, a Vasas Jégcentrumban, 7-14-ig rendeznek meg.