Hősiesen küzdött az IOGJA

Elkezdődött a heti U25-ös forduló, a KMH a Tüskesátorban fogadta székesfehérvári ellenfelét. Hazai oldalról Bogáti Bianka, a vendégeknél pedig Bella Szabina kezdett a kapuban. Az első harmad 16-ik pedcéig a nagy csatát kivéve nem is történt semmi érdemleges, amikor is a KMH vezetést tudott szerezni Molnár Mónika révén. Ezzel az előnnyel fejeződött be az első játékrész.

A második felvonásban Papp Bernadett kiállítását követően a vendégek részéről Ferik Evelin tudta egalizálni az eredményt, Gyarmati Bianka átadásából. Nem váratott magára sokat a KMH, 8 másodperccel később Metzler Regina újra megszerezte az egy gólos előnyt csapatának, amire az Ocskay 12 másodperc múlva újra válaszolni tudott, gólszerző Gyarmati Bianka, assziszt Szilágyi Fruzsina.

A harmadik harmadban egymást követték a kiállítások, de az 55-ik percben Maár Emese pontott tudott tenni a mérkőzésre, emberhátrányból szerezte meg csapata 3-ik találatát Papp Bernadett és Fehér Orsolya átadásából, ezzel beállítva a 3:2-es végeredményt.

Bella Szabina, az Ocskay hálóőre 56 lövésből 53-at tudott magabiztosan hárítani, ezzel elérve az igazán kiválónak mondható 94,64%-os védési mutatót!

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTStátusz
KMH1113GY
IOGJA0202V