Hatalmas sikert aratott az Angels NJSE a KMH ellen

Kováts András együttese a KMH csapatát fogadta vasárnap késő délután a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A mérkőzést a vendégek jobban kezdték, már a 3-ik percben jobban jött ki nekik a lépés, amikor is Szelényi Hang Lilien tudott betalálni a hazai kapuba. Az újvárosiak egészen a 9-ik percig hagyták magukat, Kováts Andrea tudott egalizálni. Szelényi Lili azonban ezt nem hagyta annyiban, Koczka Jozefina átadásából megszerezte csapata, és önmaga második találatát is, emberhátrányból. A felek így 1:2-es állás mellett mentek pihenőre.

A második játékrészre az Angyalok nagyobb elánnal érkeztek meg, a játékrész 4-ik percében Tóth Boglárka juttatta be a korongot Müller Márta kapujába. A házigazdák ekkor kapust is cseréltek, Révész Zsuzsát Puchmann Petra váltotta. A játékrész a továbbiakban is a hazaiaknak kedvezett, Olajos Réka tudta megfordítani az eredményt, így a harmad végi állás 3:2 lett.

A harmadik felvonásban jöttek a KMH-s kiállítások, az Angels még kettős emberelőnybe is került, de nem sikerült azokat gólra váltani, Maricsek Sára már egyenlő létszám mellett talált be, és szerezte meg csapata 4-ik gólját az 54-ik percben. Záró mozzanatként még Tóth Boglárka tudta megduplázni saját góljainak számát, Maricsek Sára átadásából, ezzel beállítva az 5:2-es végeredményt!

Angels NJSE – KMH 5:2