Beindul az “élet” a női bajnokságokban

Szeptember végén járunk. Bár a bajnokságok már elkezdődtek, most kezdenek a csapatok csak igazán belecsapni a lecsóba. Múlt hét végén lezajlott a női Magyar Kupa, ahol 7 csapat vett részt a tornán.

A héten már EWHL, EWHL Szuperkupa, és U25-ös fordulók is zajlanak. Holnap, azaz vasárnap debütál az EWHL bajnokságban a Budapest U25 Select csapat, melynek tagjait a Ferencváros és a MAC Marilyn játékosainak egyvelege alkotják. A mai közös edzés után holnap jöhet az első nagy megmérettetés a KSV Neuberg Highlanders otthonában.

A KMH Budapest csapata vasárnap a tabellát jelenleg vezető ECDC Memmingen csapatát fogadja Szuperkupa mérkőzésen a Tüskecsarnokban. A KMH-s lányok mögött ebben a szezonban egy Szuperkupa mérkőzés áll, ahol az ESC Planegg ellen egy 5:4-es arányú vereséget tudhatnak magukénak.

Az U25-ös magyar bajnokságban a mai napon A KMH Budapest második számú csapata Miskolcra utazik, ahol a DVTK Jegesmedvékkel vívnak meg 13:25-kor. Vasárnap a székesfehérvári alakulat is bemutatkozik, a MAC Marilyn B csapatát látják “vendégül”.

A DEBL bajnokság kezdő fordulója csak a jövő héten esedékes, így még maradt némi idő a felkészülésre.

Minden csapatnak nagyon jó játékot kívánunk!