A Marilyn kezdett jobban, mégis az FTC-Telekom kerekedett felül

A MAC Marilyn együttese nagy elánnal nézett szembe az FTC-Telekom csapatával péntek este.

A DEBL bajnokság ezen fordulójában egyik félnek sem kellett messzire utazni, a Kisstadionban találkoztak a felek.

Az első játékrész feléig még egy kiállítás sem történt, amikor is a 11-ik percben Velcek Milica góljával a hazaiak kerültek egy gólos fölénybe. Bár a Marilyn többször került emberhátrányos szituációba, mégis jól védekeztek, hiszen a Fradinak nem sikerült fogást találni rajtuk, így a harmad végéig nem került sor az egyenlítésre.

A második felvonás 25-ik percében Kordisz Ildikó szerezte meg csapata második gólját Csiszer Sarolt átadásából, ezzel megduplázva az előnyt, és a vendégeket igazán nehéz helyzet elé állítva. Ez után következett be a fordulat. A MAC Marilyn bár emberelőnybe került, Marsl Alexandra, a Fradi játékosa emberhátrányban talált be a hazaiak kapujába, Sőléd-, és Józsa Orsolya átadásából. Ezzel sikerült visszahozni magukat a játékba, 2:1-es állással mehettek pihenőre a felek.

A záró játékrészre a vendégek mindent egy lapra feltéve érkeztek meg az öltözőből, az 51-ik percben Losonczi Zsófia egalizált Kotsis Liza és Pavuk Petra átadásából, majd kicsivel több, mint egy perc múlva Sőléd Orsolya vitte be a győztes találatot Balázs Noémi átadásából, ezzel megszerezve önmaga második, csapata harmadik, győztes gólját.

MAC Marilyn – FTC-Telekom 2:3