A Hatvan megszerezte első győzelmét az U25-ös bajnokságban

Az FC Hatvan Girls Jászberényben fogadta a DVTK Jegesmedvék együttesét október 30-án, kedden. A tabella két utolsó helyezettje mérkőzött meg egymással, eddig egyik csapatnak sem volt még pontja a bajnokságban.

Kolozsvári Angelika nem sokáig várat a vezető gól megszerzésére, a kezdő korongbedobást követő 45-ik másodpercben Ónody Csenge átadásából volt eredményes. Bár emberelőnyös helyzetbe került a Hatvan csapata, nem sikerült élniük a lehetőséggel, a 13-ik percben azonban Ónody Csenge (Kolozsvri Angelika, Jónás Leila) talált be a miskolci kapuba. A hazaiak ezután még 5 ízben tudtak eredményesek lenni (Kovács Mercédesz, Tajti Petra x2, Jónás Leila, Ónody Csenge). A győztes gólt Ónody Csenge szerezte, hiszen a DVTK Jegesmedvék részéről Popovics Polett Nelly a mérkőzés 52-ik percében még tudott kozmetikázni a végeredményen.

A hazaiak csatára, Tajti Petra a következő képpen értékelte a pályán tapasztaltakat: Sokat készültünk rá, tudtuk hogy van esélyünk, éppen ezért nem akartuk félvállról venni a felkészülést. A meccs napján délelőtt is volt edzésünk, hogy minnél felkészültebben várjuk az esti összecsapást. A miskolci lányok is “frissen”alakult lánycsapat, márciusban már találkoztunk velük egy mérkőzés erejéig az Angels kupán, akkor is nyertünk, és most is sikerült győznünk. Látszik a fejlődés rajtuk, jó kis meccs volt, élveztem minden percét! Két gólt sikerült szereznem a csapatomnak aminek nagyon -nagyon örültem!

 

One comment

Comments are closed.