A szombati játéknapon az Angels NJSE az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával, míg a DVTK Jegesmedvék az Óbuda Hockey Academyvel találkozott. Az előző egy igen kis arányú győzelemnek mondható a dunaújvárosiak javára, míg az OHA meglehetősen sok góllal tudott diadalmaskodni a jegesmacik felett. Lássuk az értékeléseket…

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTVégeredmény
Angels NJSE0112GY
IOGJA0000V

Az Angels NJSE oldalról Olajos Réka, az egyik gól szerzője mesélt: Nagyon pörgős, hajtós meccs volt a mai. Az elejėtől mi domináltunk a meccsen, sajnos a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, de aztán ez sikerült. Elöször a Maricsek Sárának majd utána nekem. Kiemelnėm a kapusteljesitmėnyt is mindkėt oldalról. Nagyon jó meccset tudtunk játszani, büszke vagyok a csajokra, mert mindenki oda tette magát ma.

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTVégeredmény
DVTK1001V
OHA Girls76215GY

A DVTK Jegesmedvéktől Popovics Polett Nelly értékelt: Az első harmadban sikerült egy gólt szereznünk, és ennek hihetetlenül örültünk, nagyon felbuzdultunk. Az eredmény nem tükrözte azt a hajtást, amit sikerült véghez vinnünk, nagyon sokat támadtunk, eddigi meccseinknél jóval többet. Az 1:3-as eredmény még jócskán azt tükrözte, hogy van keresnivalónk a mérkőzésen. Sajnos a harmad végi eredmény 1:7 lett, ami meglehetősen demotiváló volt. A második harmadban szétesett a csapat, nem tudtunk úgy presszionálni, mint az első harmadban. A harmadik harmadra azonban sikerült visszatérni a mérkőzésbe, újra tudtunk támadásokat csinálni, annak ellenére, hogy azokból gól már nem született. Nagyon jó volt a mérkőzés, jól éreztük magunkat.