Szlovákia már biztosan a női Hat Nemzet Torna döntőjében

PRIEVIDZA, SLOVAK REPUBLIC - NOVEMBER 13: Players of the Slovak national female ice hockey team celebrate after the friendly match against Germany on November 13, 2009, in Prievidza, Slovakia. Slovakia women's ice hockey team qualified for the 2010 Winter Olympic Games in Vancouver. (Photo by Tomas Hudcovic/isifa/Getty Images)

A szlovákok a nyitó napon alőször a francia válogatottal mérkőztek meg, ahol hosszabbításban tudtak diadalmaskodni, a második napon a norvég delegációval néztek farkasszemet. Itt sem a 60 percben dőlt el a mérkőzés, de még az 5 perc ráadásban sem, szétlövéssel sikerült a szlovákoknak győzelmet aratni a norvégok felett. Szlovákiának az “A” csoporban így 4 pontja van, amit bár a franciák még “beérhetnek”, ha a pénteki játéknapon sikerült rendes játékidőben legyőzni a norvégokat, de a körbeverés tényét figyelembe véve akkor is Szlovákia marad a csoport első helyén.

Dánia, nagy valószínűséggel mondhatjuk, hogy legyőzi Kínát, így a mi, “B” csoportunk első pozíciójának gazdájáról a pénteki Magyarország – Dánia meccs fog dönteni. A pénteki mérkőzés 19:00-kor veszi kezdetét a Vasas Jégcentrumban.

Hajrá Lányok, HAJRÁ MAGYAROK!