Tegnapi napon (09.24.) játszotta első tétmérkőzését Fodor Zoltánék csapata, a KEHV Lakers, akik az Aisulu Almaty együttesét fogadták Kazahsztánból. Az első játékrészben a kazahok mindössze egyszer tudtak betalálni Adamitsch Anja kapujába, bár lehetőségük volt bőven, 13-szor próbálkoztak átjuttatni a korongot a gólvonalon. A második és harmadik harmadban egyaránt két gólt tudtak szerezni a vendégek, így beállítva az 5:0-s végeredményt. Bár az eredmény “simának” tűnik, szorosabb volt a mérkőzés, mint amelyinnek az eredmény mutatja. A találkozóról Fodor Zoltán, a KEHV Lakers vezetőedzője nyilatkozott:

Magas tempójú, kemény mérkőzés volt. Ez volt az első tétmérkőzésünk. Az ellenfelünk már túl van jó néhány tétmérkőzésen, ez látszott is a találkozó elején, továbbá az első harmadban szerzett három kiállítás sem segítette a játékunkat. Fiatal csapat lévén elkövettünk olyan hibákat, amit ezen a szinten góllal büntet a nálunk rutinosabb ellenfél. A csapat energiaszintjével, fizikális állapotával és küzdőszellemével meg vagyok elégedve.

26-án, szerdán újra szorítóba lépnek a csapatok, a Lakers revansot vehet a hétfői veszteség miatt, ami a pontokat illeti.

Sok sikert kívánunk nekik!