Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia – MAC Marilyn Budapest

Az első harmadban, annak ellenére, hogy a Fehérvár csapatának több kapura lövése volt, mégis a MAC csapata vette át a vezetést Kordisz Ildikó góljával. A második harmadban nem sikerült megtartani a vezetést. Jóval több kapura lövés volt mindkét csapat részéről, amiből a fehérvári csapatnak sikerült 4 gólt beváltania. (Bíró Andrea 2 gólt szerzett, Hamrák Vanda 1 gólt, és Máhl Fruzsina egyet). A Marilyn csapatának Kordisz Ildikó lőtt gólt. A harmadik harmadban Matusek Mónika kapott 2 perc büntetést Marilyn oldalon, mellyel a Fehérvár csapatának nem sikerült élnie. Viszont az 55. percben újabb gólt szerzett az Ifj. Ocskay Gábor lánycsapata Máhl Fruzsina lövésével. Így a végeredmény 5:2 lett. 

KMH Budapest – ECDC Memmingen

A Tüskecsarnokban zajlott meccsről sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy könnyű lett volna. Ez az eredményen is látható. A kapura lövések száma alapján kiegyenlített meccs volt 26:26, és a 0:1-es eredmény is csak egy szerencsésnek mondható gólnak köszönhető, melyet az ellenfél az első harmadban szerzett. Sajnos most a szerencse nem a mi oldalunkon állt.

Az ellenfél borzalmasan nagy nyomást gyakorolt a KMH csapatára, és a kontra támadásainkat nagyon jól, és összeszedetten védekezték le. A gólt követően már sem az ellenfél, sem pedig mi nem tudtunk a kapuba találni. A vége előtt nem sokkal megpróbálkoztunk a kapus lehozatallal, mivel ember előnyben voltunk, de így sem tudtuk a korongot a kapuba juttatni.

Neuberg Highlanders – Budapest U25 Select

A mai meccsről elmondhatjuk, hogy könnyen behúztuk. A kapura lövések száma 21:49 a mi javunkra. De lássuk a részleteket.
Az első harmad igen kiegyenlített volt, ami az eredményen is megmutatkozott, 2:2 lett a harmad végén. Gólszerzőnk: Pintér Hanna 2 gól. A második harmadban se tudott egymással mit kezdeni a 2 csapat, maradt a 2:2 állás. A harmadik harmadban lányaink erőre kaptak, és végül 2:6 lett a végeredmény. Gólszerzőink a 3. harmadban: Söléd Orsolya, Józsa Orsolya, Pintér Hanna 2 gól. Szabó Fruzsina kapujába  21 lövésből 2 betalált, úgyhogy  90,5 %-os volt a védése.
Innen is gratulálunk a lányoknak!