Nem sokat váratott magára az FTC-Telekom, az első harmadban kialakították a 0:2-es végeredményt. A 14-ik percben Marsl Alexandra szerzett gólt Lendvai Kata átadásából, míg a 17-ik percben a Fradi emberhátrányos szituációban is eredményes tudott lenni Józsa Orsolya góljával. Természetesen a két gólt követően is ment az adok-kapok, a KMH kapuját Papp Bernadett védte, aki a mérkőzésen 18 lövést kapott, míg a másik oldalon Varga Panna Luca állta meg helyét, 24 lövésből 24-et tudott hárítani. Kiállítások tekintetében (8:10) közel azonosnak mondhatók mindkét oldalról a büntetés percek.

KMH oldalról Molnár Mónika mesélt a mérkőzésről: A mérkőzés nagyrészt kiegyenlített volt, oda-vissza ment a játék. Sajnos az meglátszott a mi játékunkon, hogy nem szoktunk mind együtt edzeni, és nem mindig voltunk tisztában azzal, hogy milyen szisztémát kellene követni. Bár keményen harcoltunk, de a letámadás hiánya sok időt adott a Fradinak a védekező zónából való kitörésre, és így nem sok lehetőségünk maradt a támadásra. Legközelebb ígyekszünk felkészültebbek lenni.

Balázs Noémi Mónika, az FTC-Telekom hátvédje így foglalta össze a pályán történteket: A tegnapi KMH elleni U25-ös meccsen igen jól szerepeltünk. Úgy gondolom, hogy tudtunk volna szebb eredményt is elérni, de a csatárjaink nagy része még igen fiatal. A lövések arányát tekinve kicsit kevesebbet lőttünk kapura, mint más meccseken. Az első gól egy hátulról belőtt korongból született. A második gól igen érdekes volt, mivel a mi kapunk elől lőttük ki a korongot, ami becsurgott a KMH kapusán. Számunkra az U25-ben a KMH a rivális, de az első meccset sikeresen megszereztük. Végsőkig harcoltak a lányok de mi jobban akartuk ezt a meccset. 

A történethez minden esetre hozzá tartozik, hogy a Női U25 bajnokság versenykiírása meglehetősen megtizedelte a csapatokat, hiszen vannak kikötések a játékosokkal kapcsolatban a bajnokságban való induláshoz.

A hétvégén mindkét csapatra egy-egy DEBL mérkőzés vár, 13-án az FTC-Telekom az SPG Caps Flyers/Highlanders csapatával, míg a KMH II 14-én fogadja ugyancsak a Caps Flyers csapatát.

Eredmények

Csapat1st2nd3rdTVégeredmény
KMH0000V
FTC-Telekom2002GY

A mérkőzés jegyzőkönyve: JEGYZŐKÖNYV